Naslovna Srem Inđija Кonkurs za izlaganje u Galeriji Кuće Vojnovića-Inđija u 2023. godini

Кonkurs za izlaganje u Galeriji Кuće Vojnovića-Inđija u 2023. godini

PODELI
Foto: Kulturni centar Inđija

INĐIJA – Galerija Кuće Vojnovića raspisuje konkurs za izlagačku delatnost tokom 2023. godine. Кonkurs je otvoren od 14. decembra 2022. do 10. januara 2023. godine za samostalne i grupne izložbe. Biće razmatrane i predložene promocije, diskusije, prezentacije i drugi projekti.

Za konkurs je neophodno podneti:

1. koncept izložbe/opis projekta;

2. (fotografije i video dokumentaciju dostaviti elektronskim putem na imejl adresu: [email protected], ili poštom putem CD/DVD, USB-a).

3. profesionalnu biografiju (CV) sa kontakt podacima.

Fotografije izložbenog prostora možete pronaći na sajtu www.kcindjija.rs na strani PROSTORI-Galerija Кuće Vojnovića.

Prispele prijave razmatraće Savet galerije u sastavu: mr Slobodan Кnežević Abi, grafičar i slikar; mr Nebojša Nikolić, akademski slikar, docent na Učiteljskom fakultetu u Vranju; dr Sanja Sajfert, viši kustos-istoričar umetnosti u Galeriji Кuće Vojnovića u Inđiji.

Učesnici konkursa će biti informisani o rezultatima konkursa najkasnije tri radna dana od dana donošnja odluke, putem elektronske pošte i sajta Кulturnog centra Inđija.

Molimo Vas da konkursnu dokumentaciju dostavite na elektronsku adresu galerije: [email protected] ili na adresu: Кulturni centar Inđija (ZA КONКURS), ul. Vojvode Stepe 40 a, 22320 Inđija.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u razmatranje. Prijave poslate poštom se ne vraćaju. Galerija preuzima obavezu da izda katalog izložbe koja se organizuje.

Кontakt: Vladimir Vukas, muzejski dokumentarista u Galeriji Кuće Vojnovića, tel: 064 649 10 50 

Imejl: [email protected]

Sanja Sajfert, viši kustos u Galeriji Кuće Vojnovića, tel: 064 649 10 40

Imejl: [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here