Naslovna Posao Radovi u Klenku

Radovi u Klenku

PODELI
Foto: ilustracija

Na novom groblju u Klenku u toku su radovi na proširenju grobnih mesta. Radovi obuhvataju dve nove staze sa 112 mesta, 50 duplih i 12 pojedinačnih grobnih mesta.

Direktor JP “Komunalac” Dragan Panić očekuje završetak posla do kraja ove sedmice, a zatim slede isti radovi u Putincima.

“Mi smo ove godine uradili grobna polja na Barunovcu u Rumi, 47 pojedinačnih mesta. Radovi u Klenku obuhvataju dve nove staze, 50 duplih i 12 pojedinačnih grobnih mesta. Posle završetka ovog posla prelazimo u MZ Putinci i tamo ćemo uraditi još 40 duplih grobnih mesta. Radovi su finansirani iz budžeta Opštine Ruma, a ukupna vrednost je 1,8 miliona dinara”, rekao je Panić.

Pošto novo groblje u Klenku nema kapelu, a potrebu proširenja ima još nekoliko seoskih grobalja, JP “Komunalac” planira nove radove.

“MZ Klenak nema kapelu na ovom novom groblju, tako da ima potrebu, videćemo kakve su mogućnosti da to uradimo sledeće godine. Takođe planiraćemo određena sredstva za izradu staza u Donjim Petrovcima i nastavak izrade grobnih polja u onim mesnim zajednicama gde to bude potrebno”, kazao je Panić, napomenuvši da su u toku prethodne, 2018. godine, pored izrade staza na Gradskom groblju u Rumi izvršeni i značajni radovi na proširenju grobnih polja na Barunovcu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here