Naslovna Sport 14 medalja za mlade rumske tekvondiste

14 medalja za mlade rumske tekvondiste

Foto: Opština Ruma

Takmičari Tekvondo kluba “Zmaj” nastavljaju da nižu uspehe na domaćoj i međunarodnoj sceni. Ovoga puta rumski klub osvojio je čak 14 medalja na Prvenstvu Srbije za pionire i juniore koje je proteklog vikenda održano u beogradskom SRC “Ranko Žeravica”.

U izuzetno jakoj konkurenciji od čak 719 sportista iz 54 kluba, TK “Zmaj” je nastupio sa 24 takmičara, a osvojio je pet zlatnih, sedam srebrnih i dve bronzane medalje. Sa čak 14 medalja Rumljani su još jednom potvrdili tezu da je TK “Zmaj” možda i najbolji klub mimo prestonice, jer podsetimo samo je rumski klub, ne računajući beogradske klubove, imao dva takmičara u reprezentaciji Srbije na poslednjem Evropskom prvenstvu.

Zlatne medalje su osvojili: Isidora Sladojević – 44kg juniorka; pioniri: Arijana Ivanović – 27kg; Mihajlo Todorović – 33kg; Andrej Španović – 36kg i Mihajlo Milojević – 23kg.

Srebrne: Gordana Topić – 63kg juniorka; pioniri: Miloš Krstić – 27kg; Tamara Lukić – 44kg; Luka Ožegović – 23kg; Maša Zorica – 30kg; Konstantin Živanović – 48kg i Vuk Brković – 25kg

Bronzane medalje: Nikola Mlađenović – 27kg i Andrej Raketić – 40kg, oboje u konkurenciji pionira.

Na Prvenstvu Srbije mlade takmičare su predvodili treneri Miladin Dakić, Goran Živanović i Borislav Krstić.

Prethodna vestOprez zbog promenljivih uslova vožnje i radova
Sledeća vestŠimanovački veterani na korak od prve lige

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here