Naslovna Srem 38. Otvoreni kros Srema

38. Otvoreni kros Srema

PODELI

U subotu, 24.03.2018. godine, u sportskom centru „Leje“ održaće se 38. Otvoreni kros Srema koji će ove godine biti na najvišem nivou do sada. Prvi put u istoriji „Otvoreni kros Srema“ je uvršten u zvanični kalendar Atletskog saveza Srbije a potvrđen je dolazak Bojana Stevića, državnog sekretara Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Slobodana Brankovića, direktora Atletskog saveza Srbije, Nemanje Svjetličića, savetnika predsednika Saveza sportova Srbije, Slobodana Boškana, predsednika Saveza sportova Vojvodine(SSV), Mladena Stojšina, generalnog sekretara SSV-a.

Za najbolje takmičare obezbeđene su do sada najveće novčane nagrade, kao i medalje i diplome(za troje prvoplasiranih u svim trkama). Četvoroplasirani i petoplasirani dobijaju dilomu, a pehare najbolji senior i seniorka.

Ova tradicionalna sportska manifestacija od značaja za opštinu Inđija, prepoznata je od strane rukovodstva ASS i na taj način je dat značaj koji ova sportska priredba i zaslužuje. Ogromna podrška stiže i od strane lokalne samouprave koja, iz godine u godinu, nesebično pomaže održavanje Krosa.

Na ovogodišnjem krosu očekuje se učešće najboljih atletičara iz Srbije i regiona.

Davne 1981. godine je održan prvi „Otvoreni kros Srema“ i sve do danas nije prekidana tradicija okupljanja najboljih atletičara Srbije u svim uzrasnim kategorijama.

Za sve bliže informacije možete se obratiti Savezu sportova opštine Inđija svakim radnim danom od 8-14 časova na brojeve telefona 022 561 023 ili 063 83 77 425 (Nikolica Bocij).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here