Naslovna Sport “3X3 STREET BASKET BANJA VRDNIK”: Okršaj najboljih basketaša održan u srcu Srema

“3X3 STREET BASKET BANJA VRDNIK”: Okršaj najboljih basketaša održan u srcu Srema

PODELI

Za vikend u Vrdniku okupilo se više desetina vrhunskih sportista novog olimpijskog sporta, basketa 3 na 3, iz Vojvodine, Srbije i regiona.

Turnir pod nazivom “BANJA VRDNIK 3X3 2019” održan je po 6. put u subotu 31.08.2019., na sportskim terenima KK “Rudar”.

Pobednički pehar i prvo mesto osvojila je ekipa “Armagedon” iz Beograda. Pobednik je otišao kući bogatiji za 60.000 dinara.

Drugo mesto osvojila je ekipa “Luka i drugari” iz Sremske Mitrovice kojima je pripala nagrada u iznosu od 20.000 dinara.

Kao trećeplasirana završila je ekipa “Kaktus” iz Inđije koja je nagrađena vikendom na Fruškoj gori koje će provesti u apartmanima “Maslačak”.

Titulu i pehar “MVP” poneo je Sudić Miloš iz ekipe “Armagedon”.

U sklopu turnira održano je humanitarno takmičenje u bacanju troki, a prikupljeni novac od kotizacije u iznosu od 7.500 dinara prosleđen je za lečenje malog Stefe iz Rume.

Titulu i pehar najboljeg trojkaša poneo je Petar Veselinović iz Vrdnika.

“Prezadovoljni smo jer smo na jednom mestu uspeli da okupimo vrhunske basketaše iz okruženja. Zahvaljujemo se igračima, publici i sponzorima koji su omogućili da i ove godine organizujemo ovaj važan sportski događaj”, rekao je jedan od organizatora ovog sportskog događaja Jovan Marinković.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here