Naslovna Srem Fruška gora Za vrdničku “Stazu zdravlja” MILION EVRA

Za vrdničku “Stazu zdravlja” MILION EVRA

PODELI

U Vrdniku u toku su pripreme za početak izgradnje staze zdravlja. Reč je o projektu čija je vrednost oko 114 miliona dinara za koji je sredstva odobrila Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, dok je investitor Opština Irig.

Zamenik predsednika opštine Miodrag Bebić obišao je pomenutu trasu.

Prema njegovim rečima, ovo je jedan od važnijih projekata koji se realizuje u Banji Vrdnik, upravo jer je Vrdnik poznat po svom turističkom potencijalu i ovo je ono što će dodatno upotpuniti turistički sadržaj.

Radi se o trasi dugoj oko dva kilometra koja će spojiti hotel Premijer Akva u Vrdniku i Etno selo Vrdnička kula i nov kompleks Fruške Terme.

Radovi podrazumevaju asfaltiranje, bankine, javnu rasvetu, saobraćajnu signalizaciju, a uporedo će se raditi i kanalizacija koju finansira „Promont grupa“, u čijem vlasništvu su i pomenuti hoteli.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here