Naslovna Srem Inđija Adaptacija objekta vrtića u Novom Slankamenu

Adaptacija objekta vrtića u Novom Slankamenu

PODELI

U novoj školskoj godini mališane koji pohađaju predškolski program u Novom Slankamenu dočekaće novi, renovirani objekat koji će zadovoljiti sve nastavne i bezbednosne uslove za boravak dece.
U objektu „Pčelica“ započeti su radovi na adaptaciji i proširenju prostorija za boravak dece, ali i delu za preobuvanje koji je do sada bio potpuno neuslovan. Takođe, radovima je obuhvaćeno proširenje kuhinje čime će se zadovoljiti svi standardi HASAP-a.
U toku su pripremni radovi na rušenju pregradnih zidova i ulaznog stepeništa, demontiraju se vrata i prozori, električne i vodovodne instalacije.
Prema projektu, radiće se na popravci tavanske konstrukcije, ugradiće se nova pvc stolarija, postaviće se nova fasada sa izolacijom, keramičke pločice u toaletima i kuhinji a u prostoriji za boravak dece hrastov parket.
U adaptirani prostor moći će da boravi 30 dece i biće namenjen za pripremnu grupu koja je do sada išla u prostorije osnovne škole.
Vrednost projekta je 4 miliona dinara koji se finansira iz opštinskog budžeta i predstavlja jednu od brojnih mera lokalne samouprave za izjednačavanje uslova za život u gradu i selu.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here