Naslovna Srem Inđija Akcija JKP “Komunalac” na teritoriji Opštine Inđija

Akcija JKP “Komunalac” na teritoriji Opštine Inđija

PODELI
Foto: JKP Komunalac

INĐIJA – Radnici čistoće JKP “Komunalac” svoje aktivnosti sprovode na više lokacija na teritoriji Opštine Inđija. U Starom Slankamenu i na putnom pravcu od krsta ka Beški prikupljaju smeće koje su nesavesni građani bacali na mestima koja nisu predviđena za odlaganje otpada.

Iz ovog preduzeća apeluju na građane da čuvaju životnu sredinu i da smeće odlažu na mesta koja su za to predviđena.

I pored postavljanja velikog broja kontejnera na više lokacija na teritoriji opštine Inđija, posebno u zonama vikend naselja, smeće se vrlo često nalazi bačeno pored kontejnera ili duž putnog pravca.

Jedan od većih problema sa kojim se ovo preduzeće sreće kada je u pitanju odlaganje komunalnog otpada jeste uništavanje kontejnera i kanti od strane nesavesnih građana, kao i nepropisno odlaganje kabastog, građevinskog, organskog i industrijskog otpada na mesta koja nisu za to predviđena.

I ekipe zelenila JKP “Komunalac” su radno počele novu nedelju tako što su orezivale i podizale krošnje stabala kestena na potezu od kulturnog centra ka železničkoj stanici. Orezivanjem i formiranjem krošnji postiže se ujednačenost drvoreda kao i preventivno sprečavanje narušavanja bezbednosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here