Naslovna Srem Pećinci Akcija uređenja škole, ali i druženje uz pečenje kolača

Akcija uređenja škole, ali i druženje uz pečenje kolača

PODELI
Foto: Opština Pećinci

PEĆINCI – Povodom obeležavanja Dana opštine Pećinci, učenici i osoblje Osnovne škole “Slobodan Bajić Paja” u Pećincima organizovali su juče akciju uređenja školskog dvorišta i sadnju cveća, kao i pripremanje i pečenje kolača za učesnike akcije.

Kako nam je rekla pomoćnik direktora ove škole Slađana Bujila, ovaj vid aktivnosti je planiran za realizaciju svake godine, a nalazi se u Razvojnom planu rada škole. Cilj aktivnosti je međusobno druženje učenika, nastavnika, radnika škole i predstavnika lokalne zajednice.

Ona dodaje da je nastavnica likovne kulture Vesna Luković sa učenicima od 5. do 8. razreda organizovala sadnju cveća ispred glavnog ulaza škole i u malom školskom dvorištu, a nastavnica hemije Zorica Kosanić Mitrović je sa devojčicama pekla mafine i američke krofnice kao nagradu vrednim baštovanima. Svesrdno su pomagale kuvarice i tetkice škole.

Škola je mirisala na cimet i čokoladu, deca su bila srećna zbog smeha i druženja, a nastavnici rešeni da ovo postane tradicionalna aktivnost – rekla je Bujila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here