Naslovna Magazin Ako se stalno budite nervozni, ove TRI stvari treba da preuredite u...

Ako se stalno budite nervozni, ove TRI stvari treba da preuredite u SPAVAĆOJ SOBI

Foto:istock

Spavaća soba je mesto iz kojeg započinjemo svaki dan, pa je prema feng shui-ju jako važno da energija teče kroz nju neometano.

Ravnoteža i harmonija su glavna načela feng shui-ja, posebno kada je enterijer doma u pitanju. Ono kako se osećate može biti posledica pojedinih delova u kući, na kojima se nalaze stvari kojima tu nije mesto.

Takav je slučaj i sa spavaćom sobom, posebno ako se budite nervozni, ili iscrpljeni, pa se savetuje da se primene ova tri jedostavna pravila feng shui-ja.

Izbacite posao iz sobe

Spavaća soba je mesto za odmor, a sve što vas podseća na posao može poremetiti ravnotežu. Stoga se preporučuje da kompjuter, papire, i sve ostalo što ima veze sa poslom prebacite u neku drugu prostoriju.

Ipak, ako nemate prostoriju u kojoj biste preselili kancelariju, onda taj deo sobe odvojte vizuelno – zavesom ili policom koja će vam sprečiti poglede ka radnom delu sobe.

Očistite prostor ispod kreveta

Ukoliko gomilate nepotrebne stvari ispod kreveta, prema feng shui načelima to je blokiranje energije, koje može izazvati probleme sa spavanjem.

Jedino što možete odlagati ispod kreveta jesu stvari vezane za spavanje, poput posteljine, jorgana, ili pidžame.

Čist zid

Zid koji prvo ugledate kada se probudite treba da bude čist, jer je to simbol energije s kojom počinjete dan. Pored toga, nije preporučljivo ni držanje ogledala na zidu ispred kreveta.

IZVORmagazin.novosti.rs
Prethodna vestLimun, so i biber su sve što vam treba da rešite OVE probleme – 6 primena za koje niste znali
Sledeća vestOpština Pećinci viđena okom umetničkih fotografa

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here