Naslovna Srem Inđija Akreditovan inđijski Dom zdravlja

Akreditovan inđijski Dom zdravlja

PODELI

Inđijski Dom zdravlja ispunjava sve standarde za akreditaciju zdravstvenih ustanova primarnog nivoa zaštite primenom skale za ocenjivanje kriterijuma koja pokazuje nivo usaglašenosti zdravstvene ustanove po svakom standardu, zaključila je Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije.

Funkcionisanje ustanove je ocenjeno sa 99.3 bodova, od mogućih 100, i odnosi se na prostor, opremu i usluge. Akreditacija važi sedam godina.

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak čestitao je rukovodstvu Doma zdravlja na akreditaciji napominjući da osoblje zdravstvene ustanove radi svoj posao na najbolji mogući način sa opremom koju imaju.

„Nije bilo lako organizovati rad Doma zdravlja u trenutku kada smo imali toliki nasleđeni dug koji još uvek nije rešen do kraja“, istakao je Gak dodavši da je u ovom trenutku dug oko 54 miliona dinara koji je ostao iz prethodnog perioda.

On je najavio da će se uskoro obnoviti vozni park kao i da će se dosta toga učiniti po pitanju nabavke nove opreme i svega neophodnog za pružanje kvalitetne zdravstvene zaštite naših sugrađana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here