Naslovna Srem Irig AMADEUS BEND večeras u Irigu (PROGRAM)

AMADEUS BEND večeras u Irigu (PROGRAM)

PODELI

U okviru 25. Pudarskih dana u Irigu, večeras, na Ribarskom trgu odnosno u Vinskoj ulici sa početkom u 21 sat, biće održan koncert Amadeus benda.

Фотографија корисника Српска Напредна Странка Ириг

Od 18 časova, planiran je Fruškogorski sajam vina “Pudarev izbor”. Sajam će biti otvoren sve do 24 časa, a za sve ljubitelje božanskog pića, u okviru sajma biće prodaja vina, grožđa, degustacija i drugo.

Фотографија корисника Српска Напредна Странка ИригU Irigu se od 1993. godine, svake godine, trećeg vikenda u septembru, organizuju “Pudarski dani”. Ova manifestacija je posvećena pudaru – čuvaru vinograda, vinu i grožđu, razvoju vinogradarstva. Manifestacije traje tri dana, propraćena raznovrsnim zanimljivim dešavanjima kao što su: berba grožđa, pudarski fruštuk, izbor gospodara Pudarskih dana, defile fenjera od bundeva i maskenbal ulicama Iriga , dečija pijaca i prodajna izložba sremskih kolača, revija “Dete i pas” (u organizaciji Kinoškog društva), koncert za mlade, izložba likovnih i literarnih radova na temu grožđa, vina, pudara, razna takmičenja za izbor najboljeg vinograda, najboljeg vinskog podruma, najbolje rakije i vina, najtežeg grozda, najukusnijeg sremskog kolača kao i takmičenje u kuvanju pudarskog (pilećeg) paprikaša.

Фотографија корисника Српска Напредна Странка Ириг

Manifestaciju prati i veoma bogat kultuno-umetnički program.

J.Milošević

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here