Naslovna Magazin Auto AMSS: Oprez!

AMSS: Oprez!

PODELI
foto: ilustracija

Snežne padavine u Timočkoj i Negotinskoj krajini donele su zimske uslove vožnje sa snegom na kolovozu i uz obaveznu upotrebu zimske opreme, kažu iz AMSS.

U ostalim krajevima Srbije prohodnost puteva je dobra, s tim što u košavskom području i dalje povremeno jaki udari vetra predstavljaju opasnost za vreme vožnje.

Jake udare vetra treba očekivati na području Palića, Banatskog Karlovca, Vršca i Velikog Gradišta.

Magla je prisutna na putevima u istočnim krajevima koja pored zimskih uslova vožnje dodatno otežava saobraćaj, a ima je na prilazu Kopaoniku iz pravca Brzeća.

Prema podacima Puteva Srbije, nema neprohodnih putnih pravaca.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na deonicama I B-33 Debeli Lug – Negotin – dr.granica sa Bugarskom (granicni prelaz Mokranje), deonica Negotin – Klokocevac, preko Popoadije, I B-36 Paraćin – Boljevac – Zaječar – državna granica sa Bugarskom (granicni prelaz Vrška Čuka), deonica Cestobrodica – Valakonjsko Brdo, kao i deonice I B-37 Selište – Bor – Zaječar, – I B-35 Vratarnica – Knjaževac – Svrljig.

Na naplatnim rampama u Srbiji i na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Kamioni na Horgošu na izlazu iz zemlje čekaju oko sat vremena, na Kelebiji i Batrovcima oko tri sata, na prelazu Šid oko sat i po.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here