Naslovna Magazin Auto AMSS: Povoljne vremenske prilike, suvi kolovozi

AMSS: Povoljne vremenske prilike, suvi kolovozi

PODELI

Prvog dana vikenda prema najavama meteorologa vozače očekuju povoljne vremenske prilike i suvi kolovozi u većem delu zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U popodnevnim časovima moguća je slaba kiša na području jugozapadnih krajeva, dok će na Kopaoniku u večernjim časovima provejavati slab sneg.

Prema informacijama dobijenim od JP “Putevi Srbije”, nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnim prelazima u zemlji.

Na auto-putu E-70, petlja Sremska Mitrovica – petlja Ruma, danas su počeli radovi na održavanju, tako da će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom na levom kolovozu, u smeru Beograd-Šid, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

U toku su radovi na redovnom održavanju i na auto-putu E-75, petlja Maradik – petlja Stara Pazova, u smeru Novi Sad-Beograd, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

“Putevi” upozoravaju vozače na mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura i na mostovima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here