Naslovna Magazin Auto AMSS: Radovi na više deonica u Srbiji

AMSS: Radovi na više deonica u Srbiji

PODELI
rtv.rs

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi zbog čega je izmenjen i režim saobraćaja.

Na obilaznici oko Beograda, na deonici tunel Straževica – petlja “OIrlovača”, saobraćaj se odvija usporeno, dok na deonici petlja “Ostružnica” – petlja “Bubanj Potok”, traju radovi na redovnom održavanju, u pokretu, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, (na km 165+030) na petlji “Nova Pazova”, od danas od 14 časova do 31. oktobra izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka.

Radovi će se izvoditi u preticajnoj i voznoj saobraćajnoj traci i na levoj i na desnoj strani kolovoza, pa će se saobraćaj u oba smera (smer Novi Sad-Beograd i smer Beograd-Novi Sad) odijati samo zaustavnim saobraćajnim trakama.

Zbog radova, za saobraćaj je i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Alternativni putni pravac je petlja “Novi Banovci” i “Stara Pazova”.

U ulici Carice Jelene u Batajnici, od 7 časova do 31. oktobra traju radovi na redovnom održavanju putnog prelaza (II B reda broj 319) uz naizmenično propuštanje vozila.

Na raskrsnici državnog puta I B reda broj 12 i Puta šajkaškog odreda, na teritoriji Novog Sada obavljaju se radovi na rehabilitaciji, izgradnji kružnog toka.

U zoni gradilišta, vršiće se preusmeravanje vozila sa dve razdvojene na jednu kolovoznu traku.

Na auto-putu E-75, na petlji “Ražanj” do 9. oktobra radiće se na zameni habajućeg sloja asfalta.

Petlja “Ražanj” zatvorena za uključenje i isključenje sa auto-puta. Alternativni putni pravac iz pravca Beograda je petlja “Pojate”, a iz pravca Niša petlja “Aleksinački rudnici”.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, kamioni čekaju sat i po, a na Kelebiji tri sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here