Naslovna Politika Ana Brnabić: Ne koči SNS završetak izbornog procesa

Ana Brnabić: Ne koči SNS završetak izbornog procesa

PODELI
Izvor: Vlada Srbije

Izborni proces još traje, ne zbog SNS-a, već zato što je takva procedura, koja je izmenjena po zahtevima opozicije i ODIHR-a, budući da je promenjen sistem ko sve može da podnosi žalbe i u kom roku, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić.

Može da se žali ko god hoće, ali niko iz SNS nije predložio da se takve stvari menjaju, to je bio jedan od zahteva opozicije u međustranačkom dijalogu, objasnila je Brnabić za TV Hepi, komentarišući pojedine kritike što izborni proces još uvek nije završen.

Dodala je da su “glupost, laž i dezinformacija” navodi da SNS nešto koči oko završetka izbornog procesa.

Upitana da prokomentariše intervju potpredsednice vlade i članice Predsedništva SNS Zorane Mihajlović listu Nova, Brnabić je ocenila da to nije fer postupak.

– Neko ko je potpredsednik vlade i u vrhu SNS, na Novoj S, mediju u direktnom vlasništvu Dragana Ðilasa – prosto, mislim da to nije fer prema onome o kome taj medij najgore govori svaki dan, po ceo dan, rekla je ona.

Dodala je da je to pitanje za organe SNS, na kojima će se o tome pričati, navodeći da su neke stvari “crvene linije” i, kako kaže, “jednostavno, nisu ljudske”.

Brnabić je navela da postoje sukobi u vladi, ali da su, i pored toga, tim i “radni kolektiv”, te da je najprirodnije i dobro da postoje razna mišljenja, jer u njihovom sučeljavanju može da nastane bolje rešenje.

Dodala je i da se svako ko je mislio da uz pomoć neke ambasade i strane države može da se nađe na nekom mestu ministra – “automatski diskvalifikovao”.

Brnabić je navela i da je najponosnija što je imala priliku da radi rame uz rame sa Aleksandrom Vučićem.

Imali smo u svakom trenutku ujedinjen front, bez i najmanje pukotine, što nam je mnogo pomoglo da snažno izguramo Srbiju, da bude zemlja koja pre svega čuva svoju slobodu, nezavisnost i samostalnost u vođenju poltike, rekla je Brnabić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here