Naslovna Srem Anastasija se udala za narko-dilera u zatvoru, a malo ko zna da...

Anastasija se udala za narko-dilera u zatvoru, a malo ko zna da joj je veliku ljubav preotela Ana Ivanović i sve ima veze sa Novakom Đokovićem

PODELI

Retko ko zna da Plejbojevu zečicu Anastasiju Buđić i nekadašnju uspešnu teniserku Anu Ivanović Švajnštajger povezuje jedan dobar frajer.

Nekadašnja članica grupe “Models” Anastasija Buđić udala se 6. februara u zatvoru u Sremskoj Mitrovici za Ivana Radovića, koji tamo služi zatvorsku kaznu.

Anastasija Buđić
Anastasija Buđić

Ivan Radović zvani Koki na zatvorsku kaznu osuđen je zbog šverca kokaina. Pre Anastasije Buđić on se zabavljao sa Ninom Prljom, narko-starletom i učesnicom “Parova”, koja je iz istog razloga bila na robiji.

Anastasija Buđić se, sa druge strane, zabavljala sa brojnim poznatim momcima. Jedan koji je posebno bio interesantan medijima je najbolji prijatelj Novaka Đokovića, Marko Stilitano. Iako su bili u vezi, Anastasija i Marko su prekinuli svaki kontakt kada se Novakov drug zaljubio u Anu Ivanović, prenosili su 2013. domaći mediji.

Mark Stilitano, Ana Ivanović
Mark Stilitano, Ana Ivanović

Mediji su pisali i da je ljubav Ane i Marka bila je toliko jaka da su umalo otišli pred oltar. Ipak, putevi su im se razišli i danas nisu u kontaktu.

Anu je sa Markom, kako se pisalo, upoznao Novak Đoković i jedno drugom su se dopali na prvi pogled.

Novak Đoković
Novak Đoković

Anastasija je svojevremeno o vezi sa Markom rekla sledeće:

– Mark i ja smo se upoznali pre nekoliko godina u avionu. Tada je sve počelo. Iako su postojale velike emocije sa obe strane, putevi su nam se razdvojili i to se završilo. On je dobar dečko, ali više nismo u kontaktu – ispričala je starleta tada.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here