Naslovna Srem Ruma Artiljerijsko gađanje na poligonu u Nikincima

Artiljerijsko gađanje na poligonu u Nikincima

Foto: Sremske Novine

NIKINCI – Jedinica Vojne pošte 2342-8 Nikinci obaveštava građane da će se izvođenja artiljerijskog opitnog gađanja vršiti 10. novembra 2021. godine, na poligonu u Nikincima, u vremenu od 8.30 do 18.00 časova.

U reonima Buđanovaca, Brestača, Donjeg Tovarnika, Ogara, Obreža, Grabovaca, Vitojevaca, Platičeva, Hrtkovci, Jarak i Nikinaca, zabranjeno je kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočne zaprege radi njihove lične bezbednosti. Granice opasnog područja biće obeležene tablama upozorenja, a na prilaznim putevima stajaće stražari i policijski službenic,i čija se naređenja moraju strogo poštovati.

U toku izvođenja gađanja na teritoriji vojnog poligona Nikinci postoji mogućnost da će ostati neeksplodiranih projektila koji predstavljaju opasnost za lica koja im se približe ili ih diraju. Vojska upozorava stanovništvo da je najstrože zabranjeno svako prikupljanje ili diranje nerasprsnutih zrna i da su pri nailasku na takva zrna, dužni da o tome obaveste organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije.

Svako lice koje pretrpi materijalnu štetu zbog izvođenja gađanja je u obavezi da to prijavi Vojnoj pošti 2342-8 Nikinci, najkasnije do 19. novembra 2021. godine.

Prethodna vestPolicija pronašla par koji je zadržao torbicu s 12.000 evra i podnela prijave
Sledeća vestSkupljena pomoć za sahranu stradale Srpkinje

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here