Naslovna Srem Artiljerisko gađanje u Nikincima

Artiljerisko gađanje u Nikincima

PODELI

Jedinica Vojne pošte 2342-8 Nikinci obaveštava građane da će vršiti artiljerijska opitna gađawnja u ponedeljak 16. jula i utorak 17. jula 2018. godine, u vremenu od 9 do 18 časova.

Granice opasnog područja biće obeležene tablama upozorenja. U reonima Buđanovaca, Brestača, Donjeg Tovarnika, Ogara, Obreža, Grabovaca, Vitojevaca, Platičeva, Jarka, Hrtkovaca i Nikinaca zabranjeno je kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočne zaprege radi njihove lične bezbednosti.

U toku izvođenja gađanja na teritoriji vojnog poligona Nikinci postoji mogućnost da će ostati neeksplodiranih projektila koji predstavljaju opasnost za lica koja im se približe ili ih diraju. Vojska upozorava stanovništvo da je najstrože zabranjeno svako prikupljanje ili diranje nerasprsnutih zrna i da su pri nailasku na takva zrna, dužni da o tome obaveste organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije.

Svako lice koje pretrpi materijalnu štetu potrebno je da dostavi prijavu Vojnoj pošti 2342-8 Nikinci, najkasnije do 30. jula 2018. godine. Prijave podnete posle tog roka neće se uzimati u obzir.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here