Naslovna Srem Asfaltiranje prilaza domaćinstvima u Šuljmu

Asfaltiranje prilaza domaćinstvima u Šuljmu

PODELI
Foto: mojgradsm.rs

ŠULJAM – Bliži se kraj tekuće 2021.godine i po svim naznakama, ostaće zapamćena kao godina velikih radova i napretka fruškogorskog sela Šuljam.

U prilog tome govori i činjenica da su u toku poslovi asfaltiranja 58 prilaza domaćinstvima ( tzv.ćuprija), u Glavnoj ulici, a koji će omogućiti meštanima bezbedniji i sigurniji ulaz u dvorišta, bilo da je reč o automobilima ili poljoprivrednim mašinama.

Ovo što sada radimo, obećali smo još početkom godine i uspećemo da to obećanje i ispunimo, na zadovoljstvo naših meštana i naše lično. Pored brojnih infrastrukturnih radova, ojačanja elektro mreže, sanaciji Doma kulture i vrtića, radova na putevima, došao je red i na asfaltiranje ćuprija. Očekujemo da radovi za nekoliko dana budu završeni. Izvođač je Srem put i veoma smo zadovoljni i dinamikom i saradnjom. Ovom prilikom želim da se zahvalim svim resornim upravama Grada Sremska Mitrovica, na podršci i pomoći u realizaciji svih važnih ulaganja u naše selo, jer je nemoguće zadržati ljude, pogotovo mlade, ako ne vodimo brigu o njihovim stvarnim potrebama – rekao je Danijel  Veselinović , predsednik Saveta MZ Šuljam, izrazivši nadu da će i naredna godina doneti neke nove ideje i projekte kojima će se unaprediti život u ovom selu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here