Naslovna Srem Inđija Nastavak revitalizacije putne infrastrukture: Asvaltiranje Prvomajske ulice u Inđiji

Nastavak revitalizacije putne infrastrukture: Asvaltiranje Prvomajske ulice u Inđiji

PODELI

U nastavku revitalizacije putne infrastrukture opštine Inđija asfaltom je presvučeno 450 metara Prvomajske ulice u Inđiji koja se nalazila u lošem stanju. Nakon asfaltiranja srediće se bankine od grebanog asfalta čime će ova ulica dobiti potpuno novi izgled.

Iako sugrađane decenijama muči problem atmosferskih voda, velika frekventnost i uzanost ulice, urađeno je ono što je u ovom trenutku bilo najbrže i najefikasnije za bezbednost saobraćaja. U narednom periodu na teren će izaći stručnjaci za procenu postavljanja usporivača saobraćaja i njene lokacije.
Obilazeći radove, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak izrazio je zadovoljstvo što se ulice u opštini sređuju, najavivši da u narednim mesecima Inđiju čeka najviše asfaltiranja u istoriji.
„Mislim da je najvažnije da ljudi znaju da nam je stalo da rešimo svaki problem i da jedan po jedan rešavamo“, istakao je Gak.
Izdvojena sredstva za revitalizaciju ulica je dupliran u odnosu na prethodnu godinu i iznosi 46 miliona dinara.
Aktuelni radovi deo su projekta pojačanog održavanja saobraćajnica, dok asfaltiranje svih neasfaltiranih ulica počinje za oko mesec dana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here