Naslovna Srem Irig AUKCIJA “SLIKOM DO RAČUNARA”: Mali Vrdničani na kreativan način obezbedili novu opremu...

AUKCIJA “SLIKOM DO RAČUNARA”: Mali Vrdničani na kreativan način obezbedili novu opremu za učionicu

PODELI

Učenici trećeg razreda OŠ “Milica Stojadinović Srpkinja” iz Vrdnika osmislili su način kako da obezbede potrebna sredstva kako bi kupili novu opremu za učionicu, te su uz pomoć svoje učiteljice Vesne Kerkez osmislili ideju koju su uspešno realizovali.

U svojoj učionici organizovali su aukciju na kojoj su se prodavali radovi koje su sami uradili. Aukciji su prisustvovali roditelji rodbina i prijatelji, koj su spam svojih mogućnosti izdvojili novac za radove svoje dece. Ovo nije prvi, ni posledni put da se u školi organizuju ovakve akcije.

 

“Radim sa sjajnom poslušnom i maštovitom decom, kojoj su potrebni bolji uslovi za rad. S obzirom da škola ne poseduje sva potrebna nastavna sredstva, uprkos tome što se u poslednje vreme ulagalo u školu više nego u predhodnom periodu. Mojoj dečici je potrepan računar i to smo uspeli zajedničkim snagama da obezbedimo. Prikupili smo dovoljnu količinu novca za jedan solidan polovnu računar koji će nam služiti svrsi i prezadovoljni smo zbog toga. Moja deca su skromna. Zahvaljujem se svima koji su se odazvali”, rekla je učiteljica Vesna.

Nije u pitanju velika akcija, niti je u pitanju veliki novac, ali je bez obzira na to zasližena velika pohvala. Bravo za posvećenost učiteljice koja svoju decu uči da ne treba da čekaju da im neko nešto da, već da svojim sposobnostima, znanjem i kreativnošću sami mogu da sebi obezbede sve i postignu sve sto žele. Neka ova razred posluži svima kao primer!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here