Naslovna Srem Bazen Borkovac od danas otvoren za sve kupače

Bazen Borkovac od danas otvoren za sve kupače

PODELI

Posle više od godinu dana pauze, danas je u Rumi sa radom počeo bazen “Borkovac”. Povodom početka kupališne sezone Ustanova “Sportski centar” Ruma je odlučila da danas ulaz bude besplatan, ali i da cene karata ovog leta ostanu iste kao i one koje su naplaćivane 2019. godine.

Predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić obišao je danas bazen “Borkovac” i tom prilikom istakao da je sve spremno za početak kupališne sezone.

“Počinje sa radom rumski bazen posle pauze od godinu, da ne kažem dve godine, s obzirom na to da prošle godine nije bio ni otvoren zbog epidemije korona virusa. Direktor Sportskog centra i njegovi saradnici su me uverili da je sve spremno i koliko vidim bazen je već počeo da prima svoje prve posetioce. Ambijent je dobar, sva prateća logistika je dosta dobra, obezbeđenje je na svojim mestima, voda je dobra, bazeni čisti, svlačionice, tuševi i sve ono što prati ove sadržaje na bazenu je u dosta dobrom stanju. Stoga verujem da nema razloga da ovo leto Rumljani, ali ne samo oni, nego i ljudi iz okolnih gradova i mesta, ne provedu na rumskom bazenu. Ako uzmemo u obzir da su cene karte ostale na nivou 2019. godine, ali uz ostale bogate sadržaje koje će bazen u narednom periodu da ponudi, nema razloga da ovo lepo letnje vreme, koje je pred nama, ne provedemo na našem rumskom bazenu”, izjavio je predsednik Mančić.

Pod pokroviteljstvom Opštine Ruma, a u organizaciji Sportskog saveza Opštine Ruma i ove godine na bazenu “Borkovac” biće organizovana i besplatna škola plivanja, kazao je direktor Sportskog centra “Ruma”, Igor Damjančuk.

“Škola plivanja kreće 28. juna, koju organizujemo u saradnji sa Savezom sportova, sa kojima uglavnom sprovodimo aktivnosti i mislimo da će to proći veoma dobro kao što je prolazilo svih prethodnih godina. Ono što mi očekujemo je da ovo bude jedna od najboljih sezona na bazenu otkada je otvoren jer vidimo da je interesovanje jako veliko, uslovi koje smo ovde napravili su jako dobri i očekujemo da sve prođe kako treba i da ovo bude najbolja godina otkada je bazen otvoren”, rekao je Damjančuk.

Cenovnik dnevnih ulaznica:

Standard celodnevna: 400 din. (posle 15 časova: 200 din.)

Đaci, studenti i penzioneri: 200 din.

Deca od 7 do 12 godina: 100 din.

Porodična(dva roditelja i dvoje dece): 800 din.

Cenovnik sezonskih ulaznica:

Sezonska standard: 6500 din.

Sezonska za đake, studente i penzionere: 4500 din.

Sindikalna sezonska: 5000 din.

Sezonska jedan roditelj i jedno dete: 8000 din.

Sezonska dvoje roditelja i dvoje dece: 14.000 din.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here