Naslovna Srem Inđija BAZEN U INĐIJI OBARA REKORD: 35 hiljada poseta od početka sezone kupanja!

BAZEN U INĐIJI OBARA REKORD: 35 hiljada poseta od početka sezone kupanja!

PODELI
Foto: ritamindjije.rs

Ovo godine sezona na gradskom bazenu u Inđiji je počela desetak dana ranije što je rezultiralo velikim brojem posetilaca (35.000 od početka), pišu Pazova Inđija-vesti.

Kako ističu nadležni, građani su zadovoljni uslugama koje imaju na gradskom bazenu, te ako se ovaj trend nastavi očekuje se da će ova sezona biti rekordna. Podsetićemo 2017. godine broj poseta na gradskom bazenu je iznosi 54.000 što je rekord u odnosu na sve bazene u okruženju.

Mirović obišao kapitalne projekte u Staroj Pazovi!

Kada je reč o školi plivanja za sada ima prijavljeno oko 70 mališana koji pohađaju školu, a očekuje se da do kraja sezone obuku za neplivače prođe više od 100 mališana poručuju u Inđiji.

Govoreći o investicijama na bazenu nadležni ističu da se tokom iduće godine očekuju radovi na uređenju terase iznad restorana a u perspektivi krajnji cilj lokalne samouprave jeste izgradnja zatvorenog bazena.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here