Naslovna Srem Sremska Mitrovica “Belom magu” uhapšenom u Sremskoj Mitrovici PLENE IMOVINU

“Belom magu” uhapšenom u Sremskoj Mitrovici PLENE IMOVINU

PODELI
Foto: Ilustracija

Drago Mitrović (50) uhapšen je početkom februara u Sremskoj Mitrovici zbog pokušaja iznude pola miliona evra od jednog Beograđanina.

Nakon hapšenja bijeljinskog „belog maga“ i iscelitelja, postepeno se odmotava klupko prevara u koje je Mitrović godinama uvodio lakoverne ljude.

Tako je Osnovni sud u Bijeljini 28. februara ove godine doneo presudu u korist Danice i Save Prodanovića iz Novog Sada, koji od Mitrovića potražuju 301.000 evra. Iako je znao da ima dospele novčane obaveze po pravosnažnoj presudi Opštinskog suda u Novom Sadu, koja je priznata i rešenjem Okružnog suda u Bijeljini od 21. aprila 2017., Mitrović se svesno odrekao naslednog dela imanja svog oca Vojina u iznosu od jedne trećine imovine u korist svoje majke Radinke Mitrović. On je to učinio da bi izbegao obaveze po ovoj presudi, piše Avaz.ba.

Zbog toga je Osnovni sud u Bijeljini doneo odluku da se Danica i Savo Prodanović iz Novog Sada mogu namiriti u izvršnom postupku prodajom od oca nasleđene imovine Mitrovića, koju je on prepisao na majku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here