Naslovna Srem Ruma Besplatni kursevi engleskog jezika u Rumi

Besplatni kursevi engleskog jezika u Rumi

PODELI

Evropski institut za obrazovanje i ove godine organizuje, za sve svoje članove, besplatne kurseve stranih jezika u Rumi.

U toku su prijave na kurs engleskog jezika, a članovima Evropskog instituta za obrazovanje je omogućeno potpuno besplatno uvodno testiranje, časovi engleskog jezika, literatura za svaki mesec kursa (Elektronska knjiga – virtuelna učionica), kao i polaganje i izdavanje sertifikata od strane Evropskog instituta.

Od prošle godine sertifikate Evropskog instituta priznaju i American Adventure i Worldwide Adventures te će svi sertifikati Evropskog instituta biti priznati u Work & Travel programima za rad u Americi, Australiji i Kini, kao i kod poslodavaca u zemljama Evropske unije.

Kursevi su namenjeni za sve starosne kateogrije, bez obzira na prethodno znanje, a obuke traju ukupno 9 meseci, ili kraće, u zavisnosti od predznanja polaznika.

Svi zainteresovani mogu da se prijave slanjem podataka lokalnom koordinatoru projekta (Ime i prezime, godište, kontakt telefon) putem SMS poruke na broj 063/886-39-56 (Dragana Stepanović) ili mejlom na [email protected]

Prijave na kurs traju do 18. oktobra 2018. a svi prijavljeni polaznici će biti pozvani na upis i prezentaciju programa od strane predstavnika Evropskog instituta za obrazovanje.

Više detalja na sajtu www.engleski-besplatno.com i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/ucitebesplatnoru

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here