Naslovna Vojvodina Besplatni udžbenici za osnovce i potpuno besplatan vrtić za najmlađe u opštini...

Besplatni udžbenici za osnovce i potpuno besplatan vrtić za najmlađe u opštini Beočin

PODELI
Foto: rtv.rs

BEOČIN – Na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Beočin, usvojen je budžet za narednu godinu. Prema rečima predsednice opštine Beočin, Mirjane Malešević Milkić, ovo je izuzetno važan korak za građane opštine Beočin, jer je jedna od najbitnijih stavki u budžetu usmerena upravo na ono najvažnije – obrazovanje mladih.

Kako bi se i u 2022. godini nastavila praksa ulaganja u obrazovanje, na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Beočin doneta je odluka da u novoj 2022. mališani pohađaju vrtić potpuno besplatno.

Takođe, Opština će obezbediti besplatne udžbenike za sve osnovce koji pohađaju nastavu u OŠ “Jovan Grčić Milenko” Beočin i OŠ “Jovan Popović” Susek.

Malešević Milkić ističe da je ponosna što je opština Beočin, opština sa najvećim studentskim i učeničkim stipendijama u državi.

Ovo je samo početak, kada je reč o značajnim projektima u opštini Beočin, prema rečima predsednice Opštine.

U 2022. godini, između ostalog, uz pomoć Pokrajinske vlade planira se izgradnja novih postrojenja za proizvodnju vode, što bi rešilo višedecenijski problem – vodosnabdevanje, kao i završetak saobraćajnice Beočin – Bešenovo III-faza.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here