Naslovna Sport Bez golova u Sremskim Mihaljevcima

Bez golova u Sremskim Mihaljevcima

PODELI
Foto: dnevnik

U okviru 6. kola Međuopštinske lige Srem – Istok, u Sremskim Mihaljevcima su se sastali domaći fudbaleri FK „Srem“ i gosti iz Obreža FK „Graničar“. Više se očekivalo od aktera opštinskog derbija, ali nažalost, u utakmici sa mnogo prekida, najzaposleniji je bio sudija Jovanović, čija je beležnica bila prepuna, ali samo sa podeljenim kartonima.

Utakmica će se najviše pamtiti po dva zanimljiva detalja: u 75. minutu Svetislav Knežević odlično izvodi slobodan udarac, golman Srema, Vukašinović, kratko odbija loptu, koju Mihajlović ne uspeva da pošalje u mrežu. U 83. minutu sjajna prilika za Srem: Vesić ubacuje loptu pred gol Graničara, na koju natrčava Rauković, a prečka spašava goste iz Obreža.

Konačan rezultat Srem – Graničar 0:0.

Na igralištu Srema u Sremskim Mihaljevcima utakmicu je sudio Darko Jovanović iz Rume, koji je podelio ukupno 8 žutih kartona.

SREM: Vukašinović, Nakić, Ranković, Maričić, S. Matić, Rauković, Bosančić (od 67. Stanković), Vesić, Tadić (od 78. Jovanović), Bajlović, Krnjulac (od 53. F, Matić)

GRANIČAR: Samardžić, Petković, Nikolić (od 89. D. Knežević), Jovanović (od 75. Kekić), Živanović, Oljača, Dražić, Mihajlović, Žunić (od 33. Čavić), S. Knežević, Radojčić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here