Naslovna Srem Irig Bezbednije iriške škole i ulice!

Bezbednije iriške škole i ulice!

PODELI
Foto: Opština Irig

Osnovna škola „Dositej Obradović“, Srednja stručna škola „Borislav Mihajlović Mihiz“, Vrtić „Vila“ u Vrdniku i raskrsnica u centru Banje Vrdnik opremljene su video-nadzorom visokog kvaliteta koji će snimati dvadeset i četiri sata ove lokacije.

Osnovci Srema pokazali spretnost i znanje na Okružnom takmičenju

Iriške obrazovne ustanove i ulice postaće ne samo bezbednije, već i lepše mesto za naše mlade. Postavljanje nadzornih kamera učiniće škole i vrtić sigurnijim mestom za decu, ali će svakako preventivno uticati na povećanje bezbednosti i samih objekata. Zamenik predsednika opštine Irig, Miodrag Bebić, podseća da su zgrada škola i vrtića nedavno kompletno renovirane, da su u njih uložena ogromna sredstva i da bi bila velika šteta ukoliko bi se uništilo.

Foto: Opština Irig

Uzevši u obzir da je Vrdnik sve češći izbor velikog broja turista i da samim tim postaje opterećeniji saobraćajem, video-nadzor na glavnoj raskrsnici uticaće na bezbednost svih učesnika u saobraćaju, kako vozača, tako i stanovnika Vrdnika i turista koji tuda svakodnevno prolaze.

Sredstva za postavljanje video-nadzora u iznosu od 2,1 milion dinara odobrena su kod Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam dok sufinansiranje Opštine Irig iznosi oko 610 hiljada dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here