Naslovna Srem Pećinci Bezbednije zone škola i najprometnije saobraćajnice

Bezbednije zone škola i najprometnije saobraćajnice


Pećinačka lokalna samouprava uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj realizuje nekoliko projekata koji će u značajnoj meri uticati na povećanje bezbednosti saobraćaja na našim putevima. Brzinski displej postavljen je u Pećincima, na ulasku u naselje iz pravca Subotišta kod kružnog toka, a kako nam je rekao Milan Stepanović zamenik direktora JKP “Putevi Opštine Pećinci” i predsednik pećinačkog Saveta za bezbednost saobraćaja vrlo brzo će biti realizovana još dva projekta iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

“Postavljanjem usporivača saobraćaja takozvanih ležećih policajaca u naseljima Popinci, Ogar, Obrež i Kupinovo u značajnoj meri će biti povećana bezbednost u zonama škola u ovim naseljima. Takođe, ovog proleća biće postavljeni i semafori na raskrsnici u centru Šimanovaca, kojima će biti regulisan saobraćaj u najprometnijoj ulici u pećinačkoj opštini” – rekao je Stepanović.

On je ujedno najavio da počinje izrada tehničke dokumentacije za semaforizaciju raskrsnice ulica Novo naselje i Vuka Karadžića u Šimanovcima. Sa ovim projektom Opština Pećinci će aplicirati za sredstva na konkursima koje raspisuju republička i pokrajinska vlada da bi se, kako je rekao, i u ovom delu naselja povećala bezbednost u saobraćaju.

Prethodna vestEvo gde možete uživo da gledate TV prenos meča Inđija – Partizan
Sledeća vestU opštini Pećinci 34 aktivna slučaja infekcije

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here