Naslovna Srem Ruma Biciklistička trka “Ulicama grofa Pejačevića” u Rumi

Biciklistička trka “Ulicama grofa Pejačevića” u Rumi

PODELI
Foto: prtsc/Instagram/Cikloverzum

RUMA – Biciklistički klub “Aggressive” u saradnji sa sportskim savezom Rume, turističkom organizacijom Rume i Biciklističkim savezom Srbije organizuje biciklističku trku “Ulicama grofa Pejačevića” koja će se odigrati u nedelju, 29. maja 2022. godine u Rumi. Trka koja će se bodovati za Kup Srbije, a istovremeno i državno prvenstvo za kategoriju ispod 23 godine.

Trka će trajati od 10 do 19 časova i ulice koje obuhvataju krug biće zatvorene za saobraćaj, a krug trke dugačak je 4 kilometara.

Start prve trke državnog prvenstva zakazana je u 11 časova u Glavnoj ulici na gradskom trgu.

U Rumu nam dolaze taj dan preko 100 najboljih biciklista Srbije i medaljama će se nagraditi po tri najbolja takmičara u svakoj kategoriji.

Prijave za takmičenje potrebno je dostaviti najkasnije do četvrtka, 26.05.2022 do 12 časova, na obrascu, na email adresu: [email protected], a takmičari će svoje brojeve dobiti na mestu starta, najkasnije 1 sat pre starta kategorije.

Takođe mole se građani koji budu dolazili sa svojim kućnim ljubimcima da pripaze kako bi učesnici mogli nesmetano da se kreću.

Kao što smo ranije pisali, ekipa “Cikloverzuma” nam je opet sjajnim videom približila kako će ta trka izgledati i šta očekuje bicikliste ulicama našeg grada! Uživajte!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here