Naslovna Blog BIOREVITALIZACIJA: Vratite svojoj koži volumen i sjaj već posle prvog tretmana

BIOREVITALIZACIJA: Vratite svojoj koži volumen i sjaj već posle prvog tretmana

PODELI

Biorevitalizacija, kao proces podrazumeva popravljanje nepravilnosti na koži, nadoknadu izgubljenog volumena kože, kao i stimulaciju daljeg oporavka kože sa trajnijim efektom.

bior1

Naša koža zahteva pojedine supstance, koje joj se ne mogu obezbediti svakodnevnom negom, s toga se često zovu i esencijalne supstance za opstanak lepe i sveže kože. Pravilno odabran biorevitalizujući kompleks, od strane stručnjaka za to obučenog, obezbeđuje koži sve potrebne najčistije i najefikasnije sastojke koji deluju kako u površnim, tako i u dubokim slojevima kože, podmlađujući je i delujući na veći broj njenih problema.
Jedna od osnovnih komponenti biorevitalizujućih kompleksa je i neumrežena ili nekroslinkovana hijaluronska kiselina, obično veće koncentracije od one koju možemo naći u običnim mezoterapijskim koktelima.

bior3Ono što biorevitalizujući kompleksi čine jeste: antiejdžing efekat, površne i sitnije bore, lifting efekat, lipoliza, borba protiv celulita i strija, smanjenje opadanja kose i sprečavanje alopeccije, uklanjanje podočnjaka i fleka.

Ovom procedurom se dobija instant efekat. Već posle prvog tretmana vidite poboljšanja. Sama procedura je malo intenzivnija od klasične mezoterapijske procedure i sa većim rizikom od dobijanja otoka i modrica. Preporučuje se 3 do 4 tretmana, s tim da ako planirate odmor ovog leta, uradite bar dva tretmana pre odlaska na more i dva nakon. Time ste svoju kožu zaštitili od isušivanja i dehidracije, a i nahranili nakon višednevne izloženosti sunčevom zračenju.

bior2

I dok klasična mezoterapija ima kumulativni efekat i podrazumeva koktele sa nižim koncentracijama aktivnih supstanci, biorevitalizacija ima, kao što je navedeno, momentalan efekat. Kao i većina procedura u kojima se koriste igle i ovaj tretman podrazumeva prethodno nanošenje anestetičkog (topikalnog) krema na lice. S obzirom na brojnost i koncentraciju aktivnih komponenata u biorevitalizujućem kompleksu i sama cena je nešto viša, ali ako se uzme u obzir da ovakav vid serija tretmana obično radite dva puta godišnje, računica je jasna – isplativa.


Kontaktirajte nas da zakažete svoj tretman biorevitalizacije u Beogradu na adresu: [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here