Naslovna Srem Inđija „Biznis modeling“ – radionica društvenog preduzetništva u inđijskom Startit centru

„Biznis modeling“ – radionica društvenog preduzetništva u inđijskom Startit centru

PODELI

U utorak 17. aprila u 18 časova u Startit centru u Inđiji održaće se radionica „Biznis modeling“ čiji cilj je da mlade upozna sa konceptom društvenog preduzetništva.

Ideja je da se učesnici tokom prvog dela „Biznis modeling“ radionice upoznaju sa raznim vrstama inovativnih biznis modela koji mogu da se primene u društvenom preduzetništvu. U drugom delu radionice, učesnici će imati priliku da primene naučeno, tako što će popunjavati Biznis model kanvas, čime će preciznije razviti svoje ideje.
Fokus radionice je na potencijalu mladih da stvaraju promene, ali radionica je otvorena i za sve aktivne i zainteresovane sugrađane, bez obzira na godine.

Ovaj događaj je deo serije radionica na temu društvenog preduzetništva koje će se održati u Inđiji i koje mogu da posluže kao uvod i koristan trening za takmičenje „Social Impact Award“. Takođe, ovo takmičenje zainteresovanima pruža priliku da se prijave i razviju plan za realizaciju svog društvenog preduzeća.

Radionica će se održati u utorak, 17. aprila sa početkom u 18 časova u prostorijama inđijskog Startit Centra, na adresi Vojvode Stepe 2.

Prisustvovanje radionici je besplatno, a za njega se prijavljuje popunjavanjem kratkog formulara na: http://socialimpactaward.rs/dogadjaji/indjija-biznis-modeling/.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here