Naslovna Srem Ruma Boje i osmeh za lepše odrastanje

Boje i osmeh za lepše odrastanje

PODELI
Deca iz Predškolske ustanove „Vlada Obradović Kameni“ iz Pećinaca i njihovi gosti iz Internacionalne škole „Prima“ iz Beograda zabavljali su se i družili uz pregršt boja i osmeha u dvorištu pećinačkog vrtića.
Naime, dugogodišnja uspešna saradnja ove ustanove sa Fondacijom Novak Đoković, rezultirala je i saradnjom sa Internacionalnom školom „Prima“ iz Beograda, koja svake godine organizuje humanitarnu šetnju Prošetaj za osmeh (Walk a Mile for a Smile) tokom koje se prikuplja novac za vrtiće širom Srbije.

Ove godine sredstva su donirana pećinačkoj predškolskoj ustanovi, za krečenje četiri radne prostorije i kupovinu sadnica za ozelenjavanje dvorišta, a jučerašnji završetak radova posetio je i zamenik predsednika Opštine Pećinci Zoran Vojkić, koji je zajedno sa decom ispisao poruku prijateljstva na zidu predškolske ustanove.

Prema rečima Svetlane Popović, pomoćnika direktora PU “Vlada Obradović Kameni” ukupno je donirano 360 hiljada dinara, čime su deca dobila obnovljenu i stimulativnu sobu za druženje i igranje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here