Naslovna Srem Bokser pravi najbolji kotlić u Sremu

Bokser pravi najbolji kotlić u Sremu

PODELI

Udruženje građana “Drvodeljac – Varda” organizovalo je četvrtu po redu kotlićijadu na kojoj je učestvovalo 36 ekipa iz Mitrovice, Martinaca, Kuzmina, Bešenova, Šašinaca, Radinaca, Grgurevaca i Laćarka. Takmičenje je organizovano na Sportskom terenu “Drvodeljac” u Laćarku pored nekadašnje fabrike “Varda”.

Sjajna organizacija na proteklim kotlićijadama bila je odličan preduslov da se prijavi veliki broj ekipa kao i veliki broj gostiju koji je ispratio ovo veoma veselo druženje majstora u kuvanju kotlića.Organizatori su pripremili sve, od mešanog mesa, drva za loženje, veoma prijatne muzike sa razglasa.

Kako je ovo jedna vrsta prijateljskog i komšijskog druženja, gde dolaze ljudi sa svojim porodicama, organizatori takmičenja su pored drvengrada koji se nalazi na sportskom terenu Drvodeljca, terena za odbojku, mali fudbal, košarku, organizovali su za najmlađe i vožnje na ringišpilu, stolove za stoni tenis i mnogo drugih pratećih dešavanja. Sve u svemu jedan veoma bogato ispunjen dan sa raznim sadržajima.

Kotlićijada je organizovana i pod sloganom:
Ako smatrate da ste majstor u kuvanju kotlića – dođite i pokažite to.
Ako smatrate da niste baš vešti u tom – dođite – kuvajte i naučićete.
Ako volite ovakvu vrstu druženja sa komšijama i prijateljima – dođite obavezno.

Bane Zečević – Predsednik žirija zajedno sa ostalim članovima, Tadić Veljkom, Laketić Milanom, Kuzmić Bogdanom i Radoslavom Jeremićem nakon dugog konzumiranja uzoraka iz svakog kotlića doneli su ni malo laku odluku o najboljim ekipama obzirom da su sve ekipe imale u svojim redovima prave majstore za pripremanje ovakve vrete jela.

Organizatori su baš iz tog razloga i obezbedili nagrade za šest najboljih ekipa. Nagrade za četvrto, peto i šesto mesto dodeljeni su baloni za rakiju dok su nagrade za prve tri ekipe bile u vidu novih Kotlića, Prvo mesto najveći kotlić, Drugo mesto manji kotlić i za Treće mesto mali kotlić.

Po odluci žirija Prvo mesto osvojila je ekipa u sastavu Nedžad Alimanović, Vujičić Slobodan i Gordana Sudarević iz Sremske Mitrovice.

Zanimljivo je i to da je kapiten ekipe Nedžad Alimanović do sada pobeđivao na raznim kotlićijadama. Inače je trener bokserskog kluba “Srem” i nekadašnji reprezentativac u boksu poznat po tome što je većinu svojih mečeva završavao pobedama nokautom ili predajom od strane protivnika u ringu.

Drugo mesto osvojila je ekipa u sastavu: Matijević Nikola, Brane Stanivuković i Milan Babić iz Laćarka, a treće mesto po odluci žirija osvojila je ekipa u sastavu: Grubišić Marina i Cvetković Nikola iz Laćarka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here