Naslovna Politika BOŽIĆ U DOMU MINISTRA POLJOPRIVREDE BRANISLAVA NEDIMOVIĆA: U životu nisam izvukao paru...

BOŽIĆ U DOMU MINISTRA POLJOPRIVREDE BRANISLAVA NEDIMOVIĆA: U životu nisam izvukao paru iz božićne česnice

PODELI

Na Božić uvek nešto uzmem da radim da bi mi poslovi išli tokom cele godine, kažu tako se valja.

Ministar poljoprivrede i član Predsedništva SNS Branislav Nedimović Božić će proslaviti sa najužom porodicom uz bogatu trpezu, ali će tog dana uzeti nešto i da radi jer, kako objašnjava u razgovoru za Kurir, tako se valja, da bi mu išao posao cele godine.

– Za Božić ću biti kod kuće s porodicom, tako je svake godine. Ipak, gledam da tog dana uzmem nešto i da uradim, to mi je savet jednog prijatelja – valja se da započeneš nešto tog dana da bi ti išao posao cele godine. Po podne prošetam s prijateljima – navodi Nedimović.

Na trpezi će biti svakakvih đakonija, ali u njihovoj pripremi on, priznaje, ne učestvuje. – Ja sam tradicionalista, ne radim u kuhinji. Ne pomažem, operisan sam od tih poslova. Šta kažu da donesem, donesem – otkriva ministar i dodaje: – Naručićemo prase na ražnju, biće tu sarma, obavezno česnica.

Nikad nije izvukao novčić iz božićne pogače, čak ni kao dete. – Deci Lei (13) i Filipu (11) interesantno je, gledaju ko će da izvuče paru. Ja nikad nisam izvukao novčić iz česnice – kaže Nedimović.

Badnji dan

Idem u crkvu na paljenje badnjaka

– Za Badnji dan smo kod kuće, po podne odem kod lokalnog sveštenika, u crkvu, tu bude paljenje badnjaka i onda opet kući. Postimo tog dana kao i svi – dodaje Nedimović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here