Naslovna Srbija Brnabić: Okrećemo se drugim, važnijim stvarima

Brnabić: Okrećemo se drugim, važnijim stvarima

PODELI
Foto: BETA/SLOBODAN MILJEVIĆ

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je država pokazala da je ozbiljna, i poštuje reč prema građanima, koja veruje i poštuje svoje institucije, kao i prava svih građana.

“Sve što se dešavalo, uradili smo na najbolji način. Završili smo sa ovom temom, stavljamo tačku na to i okrećemo se većim problemima, važnijim stvarima, pripremama za zimu i svemu što je pred nama, u smislu međunarodnih izazova”, rekla je Brnabić na sinoćnoj vanrednoj pres konferenciji.

Dodala je da je predsednik Srbije u subotu otputovao u Njujork, gde će učestvovati u radu Generalne skupštine UN, a da ona danas rano ide u London, na sahranu kraljice Elizabete.

“Okrećem se nekim drugim stvarima. Hvala još jednom svim građanima, što smo u teškim, izazovnim vremenima, kada su mnogi želeli da nas podele i zavade, pokazali ozbiljnost”, rekla je Brnabić.

Dodala je da, i pored svih izazova, prethodne nedelje otišla najbolja i najlepša slika Beograda i Srbije, tokom Evroprajda.

“U Beogradu je održano više od 130 različitih događaja, a da nismo imali niti jedan ozbiljan incident, napad, povredu. To govori dobro o našim građanima, o svima koji su ovde došli i o pripadnicima bezbednosnih službi, koje su uspele da obezbede mir, bezbednosti i sgurnost svih. To je za mene prava slika Beograda i Srbije”, rekla je Brnabić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here