Naslovna Zabava Brojte u sebi do 5 i izaberite samo JEDAN SIMBOL: Tumačenje otkriva...

Brojte u sebi do 5 i izaberite samo JEDAN SIMBOL: Tumačenje otkriva i ONO ŠTO KRIJETE OD SEBE

PODELI
Foto: srbija danas

Test ličnosti poznatog švajcarskog psihologa Maksa Lišera, koji se temelji na povezanosti našeg emotivnog stanja i percepcije boja, prava je prilika da otkrijete šta vam to zapravo nedostaje u životu. Potrebno je samo da bez previše razmišljanja izaberete jedan od simbola na slici koji vas najviše privlači.

1. Ljubav

Crvenu boju biraju ljudi željni pažnje i uspeha. To su pojedinci koji žude za svim što u njima budi emocije i ispunjava ih iznutra.
Trebaju vam snažni utisci i neko ko će vam to omogućiti.

2. Vera

Vrlo ste zamišljeni i čeznete za tim da vaše misli i želje postanu stvarnost. Vi biste voleli da imate neka posebna znanja i da ste vrlo šarmantni – želeli biste da budete neko kom drugi ne mogu odoleti.
Trenutno vam nedostaje inspiracije i mesto gde biste pronašli nešto što bi vam koristilo.

3. Večnost

To što ste odabrali crnu boju otkriva kako želite da iz svog života uklonite sve što vas razdražuje. Imate strašnu potrebu da promenite sve iz korena i da utičete na stvari nad kojima nemate kontrolu. Takođe, često se vraćate na ono što se dogodilo u prošlosti, a to nikud ne vodi.
Odmorite se, opustite i prestanite da toliko razmišljate o onome što vas muči

4. Sila

To što ste izabrali žut simbol otkriva da imate želju da rešite neki problem koji vas već duže muči. Nadate se sreći i čekate da se nekim čudom taj problem reši.
Više od svega voleli biste da dobijete priznanje i zaslužite poštovanje drugih jer osećate kako će vam to dati snage za sve ostalo.

5. Harmonija

Vi čeznete za poboljšanjem kvaliteta života i želite da budete vrlo samouvereni. Uživate dok druge podučavate nečemu i silno želite da im se svidite.
Uloga učitelja vas ispunjava harmonijom i to je ono što trenutno želite više od svega.

6. Sreća

Vama je neophodan odmor od svega. Sanjate da ste u ugodnoj atmosferi i da se opuštate i fizički, i mentalno, i emotivno. Želite priliku da se posvetite sami sebi i da se odmorite onako kako vama odgovara.
Trenutno vam konflikti oduzimaju mnogo energije i zato pred nekim problematičnim situacijama zatvarate oči.

7. Tajna

Za vas se može reći da ste u harmoniji, da ste opušteni, u vašem životu nema velikih napetosti i osećate da ste potrebni drugima.
Spremni ste za nove osećaje i duhovni rast, ali na druge ostavljate utisak komplikovane osobe koja ima neku tajnu.

8. Pravda

Vi silno želite da se ogradite od nekih provokacija, ne želite da uvlačite sebe u te priče i da trošite energiju. Već ste prilično umorni i sve vam je teže da se kontrolišete. Moguće je da vas opterećuje posao ili školovanje.
Svakako uzmite nekoliko dana odmora i posvetite se samo sebi i opustite se.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here