Naslovna Hronika BRUTALNA TUČA U DISKOTECI, A ONI POSMATRAČI Otkaz za obezbeđenje i konobare...

BRUTALNA TUČA U DISKOTECI, A ONI POSMATRAČI Otkaz za obezbeđenje i konobare u diskoteci u Sremskoj Mitrovici


Zbog brutalne tuče koja se odigrala u jednom klubu u Sremskoj Mitrovici u noći između 8. i 9. marta, do koje je došlo jer su mladići za stolom na galeriji prolili piće na momke koji su sedeli ispod, radnici obezbeđenja i dva konobara dobili su otkaz zbog propusta u radu.

Menadžment diskoteke u kojoj se dogodila tuča u kojoj su teške povrede zadobila trojica mladića, za “Novosti” kažu da očekuju da će nasilnici biti adekvatno kažnjeni. Pritom, čvrsto obećavaju da ovako nešto više ne sme da se ponovi i najavljuju da će mere obezbeđenja od petka biti podignute na viši nivo.

Incident se dogodio u noći između 8. i 9. marta, kada je došlo do tuče grupe mladića koja je sedela u separeu.

– Deset momaka koji su radili u obezbeđenju diskoteke, dobilo je otkaz zbog propusta u radu. Prvo nisu reagovali na vreme, a drugo, oni su zajedno izbacili mladiće koji su bili napadnuti i tabadžije. Tada je došlo do još gore situacije, gde su nasilnici ispred diskoteke nastavili njih da još više tuku – priča vlasnik lokala.

Kako kaže – ovi momci, zbog velikog propusta, više neće moći da obezbeđuju nijedan lokal u Sremskoj Mitrovici. Iste posledice dočekala su i dva konobara, koji su se, prema njegovim rečima, u to vreme našla ispred lokala, umesto da su bili u diskoteci.

– Sa roditeljima povređenih mladića stalno sam u kontaktu i raspitujem se za njihov oporavak. Odmah sam im ponudio bilo kakvu vrstu pomoći – kivno govori vlasnik lokala.

Mladićima koji su dobili batine, lekari su predvideli trajne posledice.

Podsetimo, jezivu tuču zabeležio je na video snimku jedan od gostiju, a na njemu se može videti kako grupa mladića brutalno prebija goste koji sede u separeu, dok momci u majicama na kojima piše “obezbeđenje” stoje pored njih i posmatraju.

Tužilaštvo još nije završilo istražne radnje povodom ovog događaja, dok su osumnjičeni dobili pritvor u trajanju do 30 dana. Za nanošenje teških telesnih povreda jedna krivičina prijava je podneta, a najavljena je još jedna od strane izudaranog mladića.

IZVORBlic/Novosti
Prethodna vestProdužava se važenje potvrda o registraciji za traktore!
Sledeća vestPLJAČKA BANKE: Uhapšeni muškarci iz Rume

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here