Naslovna Dogadjaj Bulatović: Advokat ne može do Radmilovića

Bulatović: Advokat ne može do Radmilovića

PODELI
Foto: ilustracija

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović izjavio je danas da se nad njegovim prijateljem Zoranom Radmilović, koji se nalazi u zatvoru zbog sumnje da je pisao preteće grafite na Bulatovićevoj kući, sprovodi ozbiljna tortura, sve u cilju da prizna da je on pisao grafite.

Bulatović je u pisanoj izjavi naveo da se nalazi ispred zatvora u Sremskoj Mitrovici u kome je već 10 dana zatvoren Zoran Radmilović, koji je “bez ijednog dokaza uhapšen i osumnjičen da je pisao preteće grafite”, saopštila je SSP.

“Od Zoranovog zatvaranja pokušavamo da do njega dođe advokat koga smo mi Zoranovi prijatelji angažovali. Nažalost bez uspeha. Zoran nema roditelje ni decu i nema ko da advokatu Siniši Majkiću potpiše punomoćje, a bez punomoćja ga policija i sud ne puštaju da kontaktira uhapšenog”, objasnio je Bulatović.

Prema njegovim rečima, postupajući sudija je dala predlog da se Radmiloviću pošalje telegram sa informacijom o advokatu što je urađeno pre pet dana, ali mu telegram do danas nije uručen. Bulatović je rekao da ima informacije da je Radmilović u zatvoru izolovan i konstantno izložen pritiscima da prizna nešto što nije uradio, da mu se govori da su ga prijatelji i stranačke kolege izdali, kao i da osam dana nije dobio ni preobuku i obučen je u odeću koju je imao u trenutku hapšenja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here