Naslovna Dogadjaj Bulatović na poligrafu zbog pretećih grafita na njegovoj kući

Bulatović na poligrafu zbog pretećih grafita na njegovoj kući

PODELI

Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović saopštio je danas da policija maltretira njega i njegove komšije i da je ponovo bio u policiji i da mu je ponuđeno poligrafsko testiranje koje je prihvatio.

U saopštenju navodi da je ispitivanje trajalo dva sata i da su mu postavljena između ostalog pitanja da li je prodao stranku Draganu Đilasu, da li radi neku stranih službu, “da li sam ja sam ispisao grafite po kući ili sam nekom rekao da ispiše grafite i da li znam ko je ispisao grafite po kući”.

U saopštenju Bulatović navodi da su već dva dana Batrovci i Šid preplavljeni policijom koja je došla iz Beograda.

“Umesto da traže počinioce i nalogodavce među onima koji su to mogli da urade, maltretiraju moje komšije i mene samog”, navodi Bulatović.

On kaže da je u policijskom pritvoru zadržan Zoran Radmilović, njegov blizak prijatelj, jer je u njegovoj kući pronađena farba koja je okarakterisana kao slična onoj, kojom su preteće poruke ispisane.

Kako navodi u saopštenju, ponuđeno mu je da prizna da je on to uradio, u zamenu za oslobađanje nakon priznanja. Odbio je i od tada više nijednu reč u policiji nije izgovorio, kaže Bulatović.

On ističe da je angažovao advokata kojem još nije omogućen kontakt sa Zoranom Radmilovićem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here