Naslovna Srem Ruma ČAJ U 8: “Da i Re telo kao instrument” (VIDEO)

ČAJ U 8: “Da i Re telo kao instrument” (VIDEO)

PODELI

U Velikom holu KC-a u Rumi u sredu 15. novembra posetioci će imati priliku da pogledaju predtavu Alice in WonderBand “Da i Re telo kao instrument”.

Alice in WonderBand je orkestar koji pleše. Služi se glasom i tehnikom body perccusion, u kojoj je telo ritmički instrument. Izvodi sopstvene aranžmane domaćih i stranih popularnih, srpskih narodnih, kao i autorskih, pesama.

Predstavu je režirala Višnja Obradović, a izvođači su Ana Vrbaški i Marko Dinjaški. Alice in WonderBand je životni projekat ovo dvoje umetnika, svojevrsna umetnička laboratorija koja traje već 20 godina. Od 1998. godine oni žive na obodu Nacionalnog parka Fruška gora i stvaraju umetnost u skladu sa prirodom. U svom izrazu kombinuju pozorišni jezik sa fizičkim teatrom, plesom, cirkusom. Široj javnosti su poznati po učešću u takmičenju “Ja imam talenat”.

Predstava “Da i Re, telo kao instrument” je imala premijeru na “Festivalu uličnih svirača” u Novom Sadu 2016. godine, a igrana je na “Beogradskom letnjem festivalu”, “Festivalu Dev9t”, “Festivalu ekološkog pozorišta za decu i mlade”, festivalu “Piano city Novi Sad”, festivalu “Nedelja stranih kultura” u Parizu i na scenama širom Srbije.

Početak predstave zakazan je za 20h, a ulaz je besplatan.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here