Naslovna Srem Beočin Čak 4 predstave iz staropazovačke opštine u selekciji za najbolje u Sremu!

Čak 4 predstave iz staropazovačke opštine u selekciji za najbolje u Sremu!

PODELI

U ovogodišnjoj selekciji za Zonsku smotru amaterskog dramskog stvaralaštva Srema našlo se 4 pozorišne predstave iz opštine Stara Pazova.

Rumski vašar dobija novu lokaciju?

U petak 22. marta članovi Amaterskog dramskog pozorišta “Pepo Krsto” u Surduku izveli su predstavu “Slepi kolosek” po tekstu i režiji Dušana Radojčića.

Dok će danas, 23. marta, biti izvedena predstava “Sve o ženama” po tekstu Mira Gavrana u režiji Aleksandera Baka u kojoj igraju članovi Amaterskog pozorišta “Mirko Tatalović Ćira” u Novoj Pazovi.

Zatim, u nedelju, 24. marta izvesti dve predstave: “Ko brine o babi” po tekstu Sava Škobića u režiji Igora Piskle u kojoj igraju članovi Dramskog studija “Branko Radičević” u Novim Banovcima i “Đavolji čardaš” po tekstu Hane Zelinove u režiji Anjičke Balaž u izvođenju članova Slovačkog kulturno – umetničkog društva “Heroj Janko Čmelik” i Slovačkog pozorišta “VHV” u Staroj Pazovi.

Za uređenje fasada u Sremskoj Mitrovici – 17 miliona dinara!

Selektor ovogodišnje smotre je pozorišni reditelj Zoltan Fridman koji će do kraja marta pogledati ukupno 10 predstava u Sremu i predložiti najbolje za pokrajinsku smotru i festivale.

U konkurenciji su predstave iz opština Šid, Stara Pazova, Ruma, Sremska Mitrovica, Beočin i Pećinci.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here