Naslovna Srem Šid Carinici u Šidu i Batrovcima otkrili šest migranata sakrivenih u kamionima

Carinici u Šidu i Batrovcima otkrili šest migranata sakrivenih u kamionima

PODELI
Foto: Uprava carina

Carinici su na graničnom prelazu Šid otkrili u kamionu užičkih registarskih oznaka trojicu migranata iz Maroka sakrivenih u prostoru kamionske šasije, a na prelazu Batrovci u kamionu bujanovačkih registarskih oznaka među robom su pronađena tri mladića iz Avganistana, saopštila je Uprava carina.

Vozač kamiona je prethodno prijavio da je čuo glasove i da je moguće da u kamionu ima “slepih putnika”. Tokom pregleda uočeno je da su carinska obeležja nepovređena, međutim, “u tesnom prostoru kamionske šasije, između priključnog vozila i paletara, uočene su noge ljudi koji su tamo bili sakriveni”. Nakon intervencije policije, “iz nezamislivo uskog prostora izvučena su trojica migranata, koji su rekli da su poreklom iz Maroka”.

 Na prelazu Batrovci, uz pomoć mobilnog skenera, u kamionu bujanovačkih registarskih oznaka su među robom pronađena tri mladića iz Avganistana.

Pored njih, u pondeljak na graničnom prelazu Horgoš, takođe uz pomoć mobilnog skenera, na kabini domaćeg kamiona, koji je prevozio robu ka Poljskoj, otkriven jedan migrant iz Avganistana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here