Naslovna Srem Beočin Cementara donira Beočinu 420.000 evra za prevoz učenika, stipendije i sportske klubove

Cementara donira Beočinu 420.000 evra za prevoz učenika, stipendije i sportske klubove

PODELI
Foto: rtv

BEOČIN – Predsednik Opštine Beočin Mitar Milinković i generalni direktor “Lafarge-BFC” Dimitrije Knjeginić potpisali su “Sporazum o saradnji” prema kojem će cementara u naredne dve godine uložiti u projekte u beočinskoj opštini 420.000 evra.

Tim novcem biće finansirani prevoz učenika osnovnih i srednjih škola i studenata, stipendije za najbolje učenike i studente, stvaranje uslova za normalan rad 22 sportska kluba sa više od 1.000 registrovanih sportista, kao i nabavka opreme i investiciono održavanje osnovnih škola.

Zahvalivši se na donaciji, prvi čovek Opštine Beočin Mitar Milinković je naveo da je “Beočinska fabrika cementa” kroz svoju dugu tradiciju oduvek bila nerazdvojivi deo lokalne zajednice i najznačajniji partner u svim razvojnim projektima.

“Ovim sporazumom dodatno ćemo ojačati našu saradnju, a dobrobit od takve saradnje imaće svi građani Beočina. Za naredne dve godine prioritet su nam projekti koji će trajno doprineti zadovoljenju socijalnih, obrazovnih i zdravstvenih potreba zajednice. Uspeh se ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima, već i odgovornošću prema zajednici u kojoj poslujemo”, zaključio je Dimitrije Knjeginjić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here