Naslovna Dogadjaj Centar Ogara dobija novi izgled

Centar Ogara dobija novi izgled

PODELI

Ovih dana počeli su radovi na uređenju centra Ogara, u okviru kojih će biti izgrađena nova betonska staza duž parka u centru naselja, koja je uklonjena tokom radova na izgradnji vodovodne mreže, deo ograde oko parka biće uklonjen, a pijačni prostor pomeren bočno od parka u ulicu Dušana Jerkovića.

Po rečima predsednika opštine Pećinci Siniše Đokića, koji je obišao radove zajedno sa predsednikom Saveta Mesne zajednice Ogar Milanom Aleksićem, iako nije u pitanju kapitalna investicija, ovo ulaganje će upotpuniti izgled centra Ogara.

„Izgled centra je već bio narušen izgradnjom nove vodovodne mreže, što se nije moglo izbeći, pa je ovo bila dobra prilika da uz dodatna ulaganja plato ispred parka i prostor oko spomenika u samom parku dobiju novi, lepši izgled“ – izjavio je prvi čovek pećinačke opštine.

Kako nam je rekao Milan Aleksić, kroz park će biti izgrađene behaton staze, nove klupe će biti postavljene ispred parka i duž staza u samom parku, gde će biti zasađeno ukrasno rastinje i postavljena nova led rasveta.

„Pijačne tezge više neće zaklanjati park, a pomeranjem tezgi na bočnu stranu parka, pijačni prostor i dalje ostaje u centru naselja, ali se više neće nalaziti pored glavnog puta, gde je saobraćaj najgušći“ – izjavio je Aleksić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here