Naslovna Hronika ĆERKA POLITIČARA UBILA STARICU ZBOG 2.500 EVRA! Pre ubistva SLALE JDNA DRUGOJ...

ĆERKA POLITIČARA UBILA STARICU ZBOG 2.500 EVRA! Pre ubistva SLALE JDNA DRUGOJ SRCA I SMAJLIJE NA FEJSBUKU!

PODELI


Jelena Špagović (25) iz Zemuna, ćerka potpredsednika Srpske desnice Saše Dujovića, zverski je ubila komšinicu Majdu Garović (81), kojoj nije htela da vrati dug od 2.500 evra! Jelena je 15. juna izmamila staricu iz kuće, iskasapila je, a zatim je uz pomoć svog brata Momčila Dujovića (21) zapalila njen leš i bacila ga u kontejner u vikend naselju u Krčedinu!

Postoje ozbiljne indicije da je Jeleni pomoglo još nekoliko prijatelja da sakrije tragove zločina, zbog čega istraga još traje i može biti još uhapšenih!

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Jelena je dobro poznavala komšinicu Majdu i znala je da je starica devizna penzionerka i da ima ušteđevinu. Zato je pre izvesnog vremena pozajmila od Garovićeve 2.500 evra, ali nikako nije mogla ili htela da joj vrati dug.

– Zasad nije poznato zašto je ona uzela toliki novac od komšinice. Međutim, poznato je da za tu pozajmicu nije znao ni Jelenin bivši muž, s kojim ima maloletno dete, niti njeni otac i brat. Najverovatnije je Majda počela da pritiska Jelenu za novac, pa je ova u jednom trenutku pomislila da će moći da se reši duga tako što će ubiti staricu, a da se taj zločin nikada ne rasvetli – objašnjava naš izvor.

Mesecima se dopisivale 

Jelena Špagović (25), ćerka političara Saše Dujovića i Majda Garović (80) bile su u bliskim odnosima i dopisivale su se preko društvenih mreža nekoliko meseci pre nego što ju je devojka brutalno ubila.
Jelena, koja je osumnjičena za ubistvo starice Majde Garović, do pre nekoliko meseci živela je sa suprugom u kući pored staričine. Nakon što se rastala od supruga, Jelena se iselila iz kuće, ali je sa nekadašnjom komšinicom održavala odnose. U tome u prilog govore i javne poruke na njihovim Fejsbuk profilima.
Majda je redovno hvalila Jelenine fotografije na kojima je sama ili sa decom, dok joj je Jelena na javnim porukama uglavnom odgovarala samo emotikonima koji označavaju smeh.

On dodaje da istraga još nije gotova, pa nije hteo da nam otkrije gde je tačno Jelena ubila i iskasapila staricu, nakon što ju je 15. juna izmamila iz kuće. Nakon što je pet dana kasnije Majdin spaljen leš pronađen u kontejneru u Krčedinu, otkriveni su DNK i ostali tragovi, koji su ukazali da su u zločin umešani Jelena, njen brat Momčilo, ali verovatno i još nekoliko osoba.

Brat i sestra juče su saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Potpredsednik Srpske desnice ostao je u šoku kad su mu u subotu uhapšeni ćerka i sin zbog stravičnog ubistva.

– Ukoliko se dokaže da su moja deca kriva za zločin, treba da odgovaraju po najstrožim zakonima Srbije. Osetio sam moralnu odgovornost da zbog svega podnesem ostavku na funkciju potpredsednika Srpske desnice – kratko je rekao Dujović.

Komšije iz Ulice Branka Plećaša u Zemunu, gde je živela nesrećna Majda, još ne mogu da veruju da je ona tako zverski ubijena zbog para.

– Jelena je do prošle godine živela sa mužem i sinom u kući pored Majdine. I nakon razvoda Jelena je često dovodila sina kod oca, pa je sretala i Majdu. Još ne mogu da shvatim da je mogla tako nešto da uradi… Kako je mogla? – pita se stanarka ove ulice koja dobro poznaje i Jelenu i ubijenu staricu.

Ona dodaje da je Špagovićeva i nakon staričinog nestanka, 15. juna, često dolazila kod bivšeg muža, pa se čak i raspitivala po komšiluku da li neko zna gde je Majda!

– Jelenina bivša svekrva je bila baš tužna kada je Majda nestala, mnogo se zabrinula. Ni ona nije mogla da poveruje da joj je bivša snaja ubila komšinicu – navodi naša sagovornica.

Komšijama je, inače, još čudnije to što je Jelena ubila Majdu zbog duga, jer je, prema njihovim rečima, mogla u svakom trenutku da joj vrati pare.

– Nije finansijski ugrožena, a ako ništa drugo, mogla je da proda svoj automobil i da vrati Majdi tih 2.500 evra, koje se spominju. I njenog brata sam viđala ovde u kraju. Naivni klinac, mora da ga je sestra nagovorila da naprave to zlo – priča meštanin ove ulice.

Jelenin bivši muž, s kojim je ukupno devet godina bila u vezi i u braku, od vikenda nije viđen u ovom kraju Zemuna. Pretpostavlja se da se nakon hapšenja bivše supruge privremeno odselio sa majkom i detetom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here