Naslovna Sport Četiri medalje za atletičare AK „Srem”

Četiri medalje za atletičare AK „Srem”

PODELI

Na seniorskom prvenstvu Srbije za Seniore održanom u Kruševcu tokom proteklog vikenda Atletičari AK „Srem” osvojili su četiri medalje – dve zlatne i dve srebrne.

Marija Vučenović pobedila je u bacanju koplja za seniorke rezultatom 58,55m i time potvrdila dominaciju u toj disciplini u Srbiji u kategoriji žena.

Vedran Samac je takođe pobedio u bacanju koplja, nešto slabijim rezultatom rezultatom 66,27m. Nije bacao punom snagom jer se štedeo za predstojeću Balkanijadu.

Posle velike borbe u disciplini skok u vis junior Slavko Stević osvojio je srebro rezultatom 2,08m. O pobedniku se odlučivalo na osnovu manjeg broja pokušaja jer je prvoplasirani Marković iz Bajine Bašte preskočio istu visinu.

U trci na 5000m Mirko Mauna osvojio je odlično drugo mesto svojim novim najboljim rezultatom koji sada iznosi 15:16,56.

Antunović Dejan je u trci na 3000m sa preprekama osvojio četvrtu poziciju.

Rezultati i plasmani sa ovog takmičenja u velikoj meri će uticati na selektora koji treba da odredi sastav naše reprezentacije za ovo takmičenje koje će se održati u Bugarskoj u gradu Pravecu.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here