Naslovna Srem Inđija Četiri nova terenska vozila za JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Inđiji

Četiri nova terenska vozila za JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Inđiji

PODELI

Kupovinom 4 nova terenska vozila marke „fiat“, Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ je potpuno opremljena za ostvarivanje svih zadataka u cilju kvalitetnog i stabilnog vodosnabdevanja građanstva i privrede.

Automobili su uzeti po povoljnim cenama jer su četiri stara juga starih preko 20 godina data po principu „staro za novo“. Time je ostvaren popust od 2 hiljade evra, a registracijom vozila kao „terenska“ omogućen je i povrat pdv-a u istom iznosu, čime je početna cena od 11.480,00 evra spuštena na 7.540,00 evra po vozilu.

Prilikom uručivanja ključeva radnicima ovog preduzeća, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak istakao je da „Vodovod i kanalizacija“ predstavlja odličan primer domaćinskog poslovanja, što za posledicu ima obnavljanje voznog parka neophodnog za svakodnevni terenski rad.

„Boljom tehničkom opremljenošću dolazimo do kvalitetnijeg vodosnabdevanja čime pokazujemo da brinemo o našim sugrađanima“, rekao je Gak.

On je dodao da se ovde ne radi o komotnijoj vožnji radnika već o tome da u narednih nekoliko godina ova vozila neće ostati u kvaru, da električari neće dolaziti u situaciju da gube vreme na popravljanju automobila ili da zovu druge kolege da ih prebace na potrebnu lokaciju.

„Voleo neko predsednika i direktora ili ne, ali ovo su egzaktni podaci koji niko ne može da ospori. Mislim da je napravljen veliki pomak u odnosu na prethodni period i to građani mogu svakodnevno da vide“, naveo je Gak i dodao da je „ovo što radimo posledica odgovornog rada i pristupa rukovodstva rešavanju problema, ali i privlačenju novih investicija“.

Troškovi održavanja i popravke starih automobila godišnje su koštali „Vodovod“ kao jedan novi, te je kupovina novih „terenaca“ apsolutno opravdana.

Po rečima direktora ovog javnog preduzeća Dragoljuba Trifunovića, funkcionalnost jedne firme ogleda se, između ostalog, i prema raspoloživoj tehničkoj operativi.

„Mi danas kao javno preduzeće postajemo apsolutno mobilni, efikasni, tehnički, kadrovski i operativno spremni da zadovoljimo sve zahteve koje pred nama postavlja osnivač, odnosno Opština Inđija“.

Trifunović je naglasio da je celokupna kadrovska i tehnička struktura preduzeća maksimalno posvećena radu i ostvarivanju interesa građana, što se može videti po postignutim rezultatima za dve godine .

On je najavio da će se u narednim mesecima rekonstruisati i drugi deo zgrade „Vodovoda“ čime će javne službe dobiti povoljnije uslove za rad a građani pristojno mesto za ostvarivanje svojih prava i obaveza.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here