Naslovna Srem Sremska Mitrovica “ČISTO I SIGURNO”: Restoran “Diana” dobio je i zvaničnu potvrdu bezbednosti i...

“ČISTO I SIGURNO”: Restoran “Diana” dobio je i zvaničnu potvrdu bezbednosti i sigurnosti

PODELI

Uvođenjem jedinstvenog prepoznatljivog sertifikata, potencijalni gosti su informisani da je ovo bezbedna zona i da mogu, sa poverenjem, da borave u objektu koji ga poseduje. Medu prvima pečat koji pored kvaliteta garantuje bezbedanost i sigurnost, je zasluzio restoran “Diana” u Sremskoj Mitrovici.

Restoran Djana od samog otvaranja niže uspeh za uspehom.

Za samo nepune dve godine rada, ubrzo nakon dodeljene plakete za visok kvalitet usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti od strane Privredne Komore Vojvodine, Restoran Dijana dobija pečat “Čisto i Sigurno”, od strane Poslovnog udruzenja hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije HORES.

Sertifikat “Čisto i sigurno” dodeljen restoranu “Diana”

Time se restoran Diana svrstava u posebnu kategoriju restorana koja ima zvanicnu potvrdu da su ispunjeni odredjeni evropski standardi i da se gostima moze garantovati bezbedan i siguran boravak u restoranu.

Posedovanje pečata “Čisto i Sigurno” garantuje se primenjivanje svih zdravstvenih mera, svi moguci standardi, zakonske odredbe i samim tim pomaze gostima da se osecaju sigurno i bezbedno dok borave u istom.

Restoran “Diana”

Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije HORES je po ugledu na evropske članice HOTREC-a kreiralo pečat Čisto & sigurno (Clean & Safe) koji treba da omogući hotelima i restoranima da imaju sertifikat koji će ih izdvojiti kao sigurne objekte za obavljanje turističkih aktivnosti.

Uvođenjem jedinstvenog prepoznatljivog sertifikata, potencijalni gosti su informisani da je ovo bezbedna zona i da mogu, sa poverenjem, da borave u objektu koji ga poseduje.

Nacionalna turistička organizacija Srbije (TOS) informisaće svoje partnere i promovisaće Srbiju u svetu kao bezbednu destinaciju, sa preduzetim merama koje sprečavaju širenje virusa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here